Haken voor ALS

Follow my blog with Bloglovin
Binnenkort is de ALS cityswim, a local swim assen. Er gaat een heel team met zwemmers mee doen, zwemmen voor het goede doel.

Hier zal ook het team Martijn aan meedoen. Omdat zwemmen niet mijn favoriete bezigheid is, maar ik wel het team een warm hart wil toedragen, moest er wat anders bedacht worden. Er staan nog een aantal gehaakte knuffels op zolder, die ga ik verkopen! De opbrengst gaat naar ALS.

Er lag nog wel wat leuks op zolder, bijvoorbeeld deze reuzebig!


Wil je mee bieden? Kijk dan op mijn facebookpagina. 

De actie loopt nog tot 1 augustus 2017, dus je moet er snel bij zijn!

Vooralsnog gaat het goed, ik mag nog 2 extra theekippen gaan haken, alles voor het goede doel 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *