Mijn eerste auto

Ik heb mijn eerste auto gehaakt, en dan ook nog een echte volkswagen bus.

Toen ik dit haakpatroon zag was ik meteen verkocht. Een haakpatroon om een echte volkswagen bus te haken. Het patroon is niet gratis verkrijgbaar, je zult het haakboek boekje autootjes haken moeten aanschaffen.

Toen ik het boekje in huis had ben ik meteen op zoek gegaan, erg veel geduld had ik niet dus ik heb haakgaren uit de rommella gepakt en dit busje gehaakt met haaknaald 2. Er was net niet voldoende oranje, maar zie jij het terug?

Gehaakte volkswagenbus

(Klik op de foto voor een grotere versie)

Gehaakte bus

Mijn eerste gehaakte auto

Er zijn verschillende varianten van dit gehaakte busje, dit is een kleine variant, hij is ongeveer 25 cm groot.  Wanneer je dit busje met een grotere haaknaald en met dikker garen haakt wordt de bus automatisch groter. Er verandert niks aan het patroon, dat is het makkelijke eraan!

Ik kwam meteen op een goed idee, een groot gehaakte volkswagenbus verzwaard met zand! Je kan hem dan gebruiken als deurstopper! Dat heb ik meteen op mn to-do-list gezet. Een groot deel van het haakgaren is al in huis, dus dat komt vast goed! 😉


 

[bol_product_links block_id=”bol_593ae55b0493f_selected-products” products=”9200000026533065″ name=”Autootjes haken” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”450″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

 

2 reacties op “Mijn eerste auto”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *