Opa en Oma Blom

Hoe bedenkt ze het toch elke keer weer… dat denk ik van mijn (inmiddels vaste) klant. 😊 als ze me vraagt om wat te haken, komt ze met de leukste ideeën.

Eerder al haakte ik voor deze klant Boy, de walvis, boer Boris, Sam en Berend. Deze keer vroeg Alice me vingerpoppetjes te haken van het cijferwinkeltje en het letterwinkeltje. Opa en Oma Blom, zijn de hoofdpersonages van deze winkeltjes en samen beleven ze de leukste avonturen.
Een boekje voorlezen wordt vele malen leuker met zo’n gehaakt vingerpoppetje.

 

 

 

Wil je ook deze leuke vingerpoppetjes haken? Bestel de patronen online! Kun je niet haken, maar wil je wel deze leuke vingerpoppetjes? Geen probleem! Ik haak ze voor je, neem contact met me op via de chatbutton of laat een reactie achter onder dit bericht.


 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *