Rustig aan doen…

Ik moet het momenteel even wat rustiger aan doen… Niks ernstigs maar gewoon, even wat rustiger aan. Op maandag (mn vrije dag) niet meer door het huis hollen en opruimen en huishouden bijwerken, maar op de bank liggen. 
Gelukkig kwam ik er al snel achter dat haken, al liggend op de bank, prima werkte.
Er stonden nog wat dingetjes op mn lijstje. Ik moest nog een hollands paartje maken, voor mijn moeder. Mijn vader had gevraagd of ik voor een vriendin een volkswagenbusje wou haken en ik had zelf al heel lang een matroesjka op mn lijstje staan.
Zo geschiede 😉

Het volkswagenbusje blijft één van mn leukste projectjes.
En helemaal de leuke foto’s die je ervan kan maken. Het busje is alweer naar een nieuwe eigenaar, maar de foto’s blijven van mij…

(null)

De matroesjka stond al heel lang op mijn lijstje, maar was een persoonlijk projectje. Oftewel, bestellingen gingen voor.

(null)

Het patroon heeft een keer in de hobbyhandig gestaan, maar komt ook uit het boekje Amigurumi & more.
Toen ik klaar was met haken viel me direct iets op, het lijf van de matroesjka zakte een beetje in en moest ook zeker opgevuld worden.
Ik heb ervoor gekozen iets af te wijken van het patroon en de koker aan de binnenkant helemaal door te haken. In de vorm van het glaasje wat er in staat. Op deze manier, blijft het lijf op zn plek en gaat het glaasje geen kant op.
Ik ben tevreden. 😉

(null)

4 reacties op “Rustig aan doen…”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *