Waar blijft de tijd!?

Verschrikkelijk dat ik dit zeg. Maar zo voelt het wel… Het ontbreekt me momenteel aan tijd. We zijn zo druk met de tuin, met de keuken, en met andere leuke dingen doen. Gelukkig wordt ik af en toe “verplicht” om wat te maken. Het voelt niet als een verplichting..

Maar bijvoorbeeld met het cadeautje voor Jurriën, die was klaar maar moest direct in het inpakpapier! Had geeneens tijd om hem op de foto te zetten!!

Nu kreeg ik een briljant idee. (’s avonds laat, op bed, want tja, dan krijg je de beste ideeen! ;-))

Angela is morgen jarig, en ze wil graag haar fiets een beetje pimpen. Nu dacht ik aan van die jasbeschermers, maar dat is een werk! En wist ik de maat van het fietsje niet. Dus heb een bloembel gehaakt!

Wat vind je er van?

Ik hoop (nu de tuin bijna af is) weer iets vaker te posten, en natuurlijk veel mooie dingen te maken!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *